zaterdag, juli 28, 2007

Travian spelen

Van papa's vriend Dirk kreeg ik een leuk spel om online te spelen. Het heet Travian en het gaat er om dat je een eigen dorp kan ontwikkelen. Je kan kiezen tussen romeinen, galliƫrs en germanen. Ik heb er voor gekozen om romein te zijn, dat zou het gemakkelijkst moeten zijn.

dinsdag, juli 10, 2007

Verjaardagsfeest Dries wordt 10!

Zondag hield ik het feestje voor mijn 10° verjaardag. Enkel Ischa, Sander, Fien, Christophe konden aanwezig zijn. De anderen waren al op reis. Toppunt van het feestje waren de frietjes en daarna het waterballonnengevecht.

070709
Alle foto's van het feestje kan je zien door op de foto te klikken of in de diashow.

maandag, juli 09, 2007

Youri Gagarin

Het lijkt of ik net geland ben op aarde na een bezoek aan een Russisch ruimtelab. Het was echter minder 'fantastisch'. Ik had net een nachtje 'slaapdeprivatie' achter de rug. Ik mocht in het ziekenhuis tot middernacht opblijven. Maar om 4 uur werd ik weer wakker gemaakt! Rond 8 uur mocht ik dan naar de kamer waar de EEG gemaakt wordt. Ik mocht in mijn bed een dutje doen met deze geweldige muts op mijn hoofd. Ondertussen nam de computer een EEG van mijn hersenen. Afwachten wat de uitslag zal zijn.

zondag, juli 01, 2007

In het voorjaar aan zee

Het is altijd leuk om aan zee te zijn. In de paasvakantie gingen we een dagje naar De Panne. Zo'n half uurtje karten is altijd dikke fun!